Başkan Lütfü Savaş, büyükelçileri ağırladı

Başkan Lütfü Savaş, büyükelçileri ağırladı

Başkan Lütfü Savaş, büyükelçileri ağırladı

Azerbaycan, Kırgızistan ve Özbekistan büyükelçileri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.
Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Düsen Kasseinov, Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Shukhratjon M. Yıgıtalıev, Kırgızistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Aybek Akaev ve Azerbaycan Cumhuriyeti Büyükelçiliği Üçüncü Katibi Ceyhun Halilov, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’ın ‘EXPO 2021 Hatay organizasyonu ile ilgili bilgilendirme’ projesi daveti üzerine Hatay’a geldi. Başkan Savaş’ı makamında ziyaret eden büyükelçiler, EXPO 2021’de yaşanacak gelişmeler için fikir alışverişlerinde bulundu.
Hatay’ın kültür, tarih, doğa ve gastronomi alanlarında oldukça zengin olduğunu ifade eden Başkan Savaş, bu zenginliklerin dünyaya tanıtılması bakımından EXPO’nun büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi.
Görüşme, karşılıklı hediye takdimi ve günün anısına çektirilen fotoğraf ile son buldu.


Güncel 12.08.2020 15:01:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

2

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

3

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

4

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

5

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

6

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

7

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

9

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı

10

Adana'da kamyonun çarptığı kişi öldü