Başkan Oktay, “Emekçilerimizi asla mağdur etmedik”

Başkan Oktay, “Emekçilerimizi asla mağdur etmedik”

Başkan Oktay, “Emekçilerimizi asla mağdur etmedik”

Genel İş Genel Başkanı Remzi Çalışkan’ı konuk eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, pandemi döneminde dahi çalışanları mağdur etmediklerini söyledi.
DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Genel İş Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Öztürk Türkyılmaz, Eğitim Daire Başkanı M.Salih Doğrul, Toplu İş Sözleşme Daire Başkanı Çetin Çalışkan da katıldı. Ziyarette belediye çalışanlarının şartları ve sendikal örgütlenme ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret için teşekkür eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Özellikle pandemi döneminde yaşanan ekonomik sıkıntıda dahi çalışanlarımızı asla mağdur etmedik. Elimizden geldiğince emekçilerimizin haklarını zamanında verdik. Personelimizin maaşını asla vermemezlik yapmadık. Bu da bizim için gurur kaynağıdır” dedi.


Güncel 5.02.2021 15:35:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Toyota GAZOO Racing, Monte Carlo Rallisi'ne galibiyetle başladı

2

Isparta Davraz Kayak Merkezi tatilcilerle şenlendi

3

Tosyalı Holding Cezayir'deki tesisiyle dünya DRI üretim rekorunu kırdı

4

İş kazasında engelli kalınca ahşaptan oyuncak yapma hobisini mesleğe dönüştürdü

5

Antalya'nın Demre ilçesinde hortumun zarar verdiği alanlar havadan görüntülendi

6

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Amanos Dağları'nın eteklerindeki yıpranan Türk bayrağı değiştirildi

8

Üstün yetenekli çocuklara ilişkin yanlış inanışlar potansiyellerine engel olabilir

9

Hatay'da gazeteci yetiştiren akademisyenler AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Türkiye satrançta "yetenek merkezi" haline geldi