Başkan Oktay oyunu kullandı

Başkan Oktay oyunu kullandı

Başkan Oktay oyunu kullandı

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde de tüm okulları ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, kendi oyunu da “ülkemize ve Marmaris’imize hayırlı olsun” dileğiyle Ahu Hetman İlkokulu’nda kullandı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde oyunu Ahu Hetman İlkokulu’nda kullandı. 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi bu seçimlerde de seçimin ilk saatlerinden itibaren okulları ziyaret eden Oktay, tek tek tüm sınıfları gezerek sandık sorumlularına kolaylıklar diledi. Oy kullanmaya gelen vatandaşlarla da selamlaşan Oktay, “İlçe genelinde bir sorun yaşanmadı. Sağlıklı ve huzurlu şekilde oy kullanma işlemleri devam ediyor” dedi.

Ahu Hetman İlkokulu’nda oy kullandıktan sonra bir açıklama yapan Başkan Oktay, “Ülkemizin geleceği, aydınlık yarınları için oyumuzu kullandık. Hayırlı olsun. Neticede tercihi yapacak olan halkımız. Hangi sonuç çıkarsa çıksın saygılı olacağız. Umutlarımızı hiçbir zaman yitirmeyeceğiz. Eşit bir Türkiye’de, adaletli bir Türkiye’de yaşamak için oyumuzu verdik. Ülkemize, Marmaris’imize, ulusumuza hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.


Güncel 28.05.2023 16:56:06 0
Anahtar Kelimeler: başkan oktay oyunu kullandı

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor