Başkan Oral, polis olmak isteyen çocuğa anlamlı sürpriz

Başkan Oral, polis olmak isteyen çocuğa anlamlı sürpriz

Başkan Oral, polis olmak isteyen çocuğa anlamlı sürpriz

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, emniyet mensubu olmak isteyen miniğe polis üniforması hediye ederek sürpriz yaptı.
Oral, kendisine polis olmak istediğini söyleyen 7 yaşındaki Ali Ömer Aktaş’ı makamında ağırlayarak sürpriz yaptı. Başkan Oral, babasıyla yanına gelen küçük Ali Ömer için özel yaptırdığı polis üniformasını hediye etti. Üniformayı hemen sırtına geçiren küçük çocuğun mutluluğu gözlerinden okundu. Hayatı boyunca unutamayacağı özel hediye için Başkan Oral’a teşekkür eden Ali Ömer Aktaş, üniformayı üzerinden çıkarmayacağını söyledi.
Ali Ömer’in mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşadığını belirten Oral, “Ülkemizin güvenliği ve huzurunun teminatı olan Polis Teşkilatımıza kahraman bir üye daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın değerlerimize sahip çıkmaları, bu şuurla büyümeleri bizim geleceğimiz adına çok önemli ve anlamlı” diye konuştu.
Baba Nurtekin Aktaş da Metin Oral, anlamlı ve güzel jesti için teşekkür etti.


Güncel 5.02.2023 18:11:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı