Başkan Özcan kurmaylarını kriz masasında topladı

Başkan Özcan kurmaylarını kriz masasında topladı

Başkan Özcan kurmaylarını kriz masasında topladı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli’nin yüksek kesimleri başta olmak üzere pek çok noktasında etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle acil kriz masası oluşturdu.

Akşam saatlerinde daire müdürlerini toplantıya çağıran Başkan Özcan, Karacasu ve Belenova’da mahsur kalan vatandaşlara yardım için de Nazilli Belediyesi’ne bağlı ekiplerin ulaştığını kaydetti. Vatandaşları dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyaran Başkan Özcan, "Nazilli’de olumsuz hava şartları ile mücadelede çalıştırılmak üzere tüm araç ve ekiplerimizle sahadayız. Hemşehrilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için 24 saat esasına göre çalışıyoruz. 4’er kişilik ekipler oluşturduk. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde ekiplerimizle birlikte incelemelerimizi gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın özellikle karla mücadelede yapılan uyarılara riayet edilmesi konusunda gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyoruz" dedi.

Kış şartları nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşayan vatandaşlar 7 gün 24 saat 444 1 391 numaralı telefondan Nazilli Belediyesi’ne ulaşabilecek.


Güncel 5.02.2023 22:13:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

2

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

3

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

4

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

5

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

6

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

8

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

10

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi