Başkan Özdemir: “Maskenizi takın ve fiziksel mesafeye dikkat edin”

Başkan Özdemir: “Maskenizi takın ve fiziksel mesafeye dikkat edin”

Başkan Özdemir: “Maskenizi takın ve fiziksel mesafeye dikkat edin”

Pandemi tedbirlerine yönelik gerçekleştirilen denetimlere katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Maskenizi takın ve fiziksel mesafeye dikkat edin” sözleriyle vatandaştan alınan önlemlere uyması ve duyarlı davranmasını istedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz başkanlığındaki heyet tarafından yapılan maske denetimine katıldı. Denetimler kapsamında heyet sırası ile Havza Şehirlerarası Otogarı ve Havza Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti.
Kaymakam Yılmaz ve Başkan Özdemir yazıhane işletmecilerinden Hayat Eve Sığar (HES) Kodu uygulamasından taviz verilmemesini istedi. Minibüs sürücüleri ve yolcular ile de sohbet ederek kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundular. Heyet daha sonra Havza Küçük Sanayi Sitesinde denetimlerine devam etti.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Bizler pandeminin başladığı günden itibaren çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Sizlerden çok şey istenmiyor maskenizi takın ve sosyal mesafeye dikkat edin. Diğer konularda devletimizin her kurumu üzerine düşeni fazlası ile yapmakta zaten. Bizler sizler için çalışıyoruz, sizler de bizleri kurallara uyarak destekleyin. Pandemi bitene kadar çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.


Yurt Dünya 23.09.2020 15:35:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Medipol Sağlık Grubu'ndan "Ramazan ve Sağlık" paneli

2

Türk un sanayisi küresel gücünü ihracatta 3 milyon tona ulaşarak büyütmeyi hedefliyor

3

Adana'da eski ÇÜ Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen mezarı başında anıldı

4

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 5 kişi yakalandı

5

Alanya'da kaçak tütün operasyonu düzenlendi

6

Adana Orman Bölge Müdürlüğü yöneticilerine etkili iletişim ve liderlik eğitimi verildi

7

Red Bull sporcusu Costa, hareket halindeki trene iniş yapıp yeniden havalandı

8

Mersin'de orman sınırlarındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı

9

Gülsoy müjde vermeye devam ediyor

10

EY Mobilite Tüketici Endeksi'nin yeni sayısı yayımlandı