Başkan Özdoğan: "Bir milyon maske üretip ücretsiz dağıttık"

Başkan Özdoğan:

Başkan Özdoğan: "Bir milyon maske üretip ücretsiz dağıttık"

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı önemli bir silah olan maskeleri, belediye bünyesinde ürettiklerini söyledi. Özdoğan, bugüne kadar bir milyon adet maskeyi üretip ücretsiz dağıttıklarını ifade etti.
Hacılar Belediyesi koronavirüs salgınında önemli bir silah olan maskeleri kendi bünyesinde kurduğu atölyede üretmeye devam ediyor. Son derece sağlıklı bir ortamda vatandaşların sağlığı için ilk günden beri çalıştıklarını ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, bugüne kadar yaklaşık bir milyon adet maskeyi üretip vatandaşlara ücretsiz dağıttıklarını söyledi.
2020 yılında yaşanan ve halen devam eden pandeminin her ne kadar şartları zorlasa da belediye olarak bu süreci en iyi şekilde değerlendirdiklerini hatırlatan Başkan Özdoğan, “Hacılar Belediyesi olarak ürettiğimiz maskeleri kamu, kurum ve kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza ücretsiz veriyoruz. Pandemi süreci devam ediyor. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam etmelerini, aşı konusunda ise daha fazla hassasiyet göstermelerini rica ediyorum” dedi.


Güncel 22.10.2021 12:41:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi