Başkan Özlü yılın en iyi dijital içerik ödülünü aldı

Başkan Özlü yılın en iyi dijital içerik ödülünü aldı

Başkan Özlü yılın en iyi dijital içerik ödülünü aldı

AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresinde Düzce Belediyesi ‘Yılın En İyi Dijital İçerik’ ödülüne layık görüldü. Ödülünü Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü aldı.
AK Parti Yerel yönetim başkanlarının katılımlarıyla kültür ve sanat konusunda tecrübe paylaşımının yapıldığı ve şehirlerin kimlikleri üzerine görüşlerin tartışıldığı AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi gerçekleştirildi.
Kongrede ‘Yılın En İyi Dijital İçerik’ dalında ödüle layık görülen Düzce Belediyesinin ödülünü AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’dan alan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, "Yılın En İyi Dijital İçerik Ödülünün sahibi olduk. Bizleri bu ödüle layık gören değerli Genel Başkan Yardımcılarımıza, Genel Merkezimizin kıymetli mensuplarına ve bu ödülün kazanımında büyük katkısı olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.


Güncel 21.03.2022 15:06:43 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu