Başkan Özyiğit, Şaşma’nın heyecanına ortak oldu

Başkan Özyiğit, Şaşma’nın heyecanına ortak oldu

Başkan Özyiğit, Şaşma’nın heyecanına ortak oldu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında Türkiye’yi temsil eden Ersu Şaşma, sırıkla atlama finalinde madalya için yarıştı. Şaşma, finalleri 10.olarak tamamladı. Mersin’in Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de ilçelerinde yaşayan sporcunun ter döktüğü finalleri çalışma ofisinde izledi.
Yenişehir ilçesinde yaşayan atletizm sporcusu Ersu Şaşma, 2020 Tokyo Olimpiyatlarına sırıkla atlama dalında katılmaya hak kazanarak Mersin’i gururlandırmıştı.
Genç sporcu olimpiyat oyunlarda en iyi derece elde eden 14 atletten biri oldu ve sırıkla atlama finallerinde madalya için ter döktü. Yenişehirli sporcu finallerde istediği dereceyi yapamadı ve olimpiyat oyunlarını 10.sırada kapattı.
Ersu Şaşma’nın finallerde mücadele ettiği saatlerde Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in çalışma ofisinde de heyecan vardı. Özyiğit, Ersu Şaşma’nın yarıştığı finalleri televizyondan takip etti.


Spor 4.08.2021 12:10:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 13 zanlı tutuklandı

2

Hatay'da "nitelikli yağma" iddiasıyla yakalanan 6 zanlı tutuklandı

3

Hatay'da bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

5

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu:

7

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yenigün, Adana'da konuştu:

8

Hatay'da dereye düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

9

Hatay'da lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

10

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu