Başkan Pekyatırmacı’dan hafız adaylarına ziyaret

Başkan Pekyatırmacı’dan hafız adaylarına ziyaret

Başkan Pekyatırmacı’dan hafız adaylarına ziyaret

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Esader Valide Sultan Yatılı Erkek Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrencileri ziyaret etti.
Pandemi döneminde de olsa fırsat buldukça öğrencilerle maske, mesafe hijyen kurallarına riayet ederek bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, bu kez de Esader Valide Sultan Yatılı Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Pekyatırmacı’ya Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcılarının yanı sıra yurt yetkilileri eşlik etti.

“Hafız olmak çok önemli bir değer”
Öğrencilerle sohbeti esnasında hafızlık eğitiminin önemine değinen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Gençler sizler şanslısınız çünkü burada en başta Kuran-ı Kerim okuyor ve hafızlık yapıyorsunuz. İnşallah hepiniz güzel bir şekilde hafızlıklarınızı tamamlayacaksınız ondan sonra İmam Hatip Ortaokulunu bitirerek hem akademik anlamda kendinizi geliştirecek hem de hafız olacaksınız. Hafız olmanın değerini ve kıymetini bilmek önemli bir sorumluluk. Hafızlık herkese nasip olmaz hayat boyu hafızlığı da muhafaza etmek lazım. Burada zaten hocalarımız en iyi şekilde gereken ihtimamı gösteriyorlar. Derslerinizi hafızlık süreçlerinizi yapıp akademik süreçleriniz de en iyi şekilde tamamlarsınız inşallah. Allah hepinize kolaylıklar versin, zihin açıklığı versin” şeklinde konuştu.
Yurt yerleşkesini gezen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yetkililerden yurt ve eğitimlerle ilgili bilgi aldı. Ziyaretin sonunda Esader Valide Sultan Yatılı Erkek Kur’an Kursu Fahri başkanı Abdurrahman Durmuş Sert günün anısına Başkan Pekyatırmacı’ya bir tablo hediye etti.


Güncel 20.04.2021 14:28:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi