Başkan Sandal mahalle gezilerini sürdürüyor

Başkan Sandal mahalle gezilerini sürdürüyor

Başkan Sandal mahalle gezilerini sürdürüyor

Belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinlemek için mahalle turlarına devam eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın bu seferki durağı Refik Şevket İnce Mahallesi oldu. Ev ve esnaf ziyaretleri yapan Başkan Sandal, “Birlik ve dayanışma içinde ilçemizi daha yaşanabilir ve modern hale getireceğiz. Yollarımızla, parklarımızla, sosyal alanlarımızla yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakacağız” dedi.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye çalışmalarını yerinde incelemek, ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinlemek için başlattığı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Refik Şevket İnce Mahallesi’ni gezen Başkan Sandal, hem esnafla hem de vatandaşla bir araya geldi. Muhtarlık ziyareti ile başlayan mahalle gezisi kapsamında Erzurumlular Derneği’ne de giden Başkan Sandal, vatandaşların evlerine de misafir oldu. Sandal’a; CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, mahalle muhtarı Ayhan Bahar, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve belediye bürokratları eşlik etti.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Refik Şevket İnce mahallemizi her anlamda güzelleştirmek ve daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve birlik ve dayanışma içinde Bayraklı’mızı yarınlara hazırlayacağız” dedi.


Güncel 7.09.2022 11:53:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı

2

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

3

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

4

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

5

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

6

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

7

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

8

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

9

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

10

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı