Başkan Savaş:"İmar planlarımız ve projelerimiz Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır"

Başkan Savaş:

Başkan Savaş:"İmar planlarımız ve projelerimiz Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır"

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş," İmar planlarımız ve projelerimiz Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır" dedi.
Altınözü ve Yayladağı ilçelerinde vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş deprem sonrası il genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Savaş, ekiplerin köy ve mahalle kontrollerinde tespit ettikleri arıza ve ihtiyaçları giderdiklerini, deprem sonrasındaki kısıtlı imkanlarla emek ve çaba gösterdiklerini anlattı.
Başkan Savaş imar planlarının, projelerinin Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır olduğunu, bilim insanları, tüm çalışma arkadaşları ile gece gündüz ilin kültürel ve tarihi tüm dinamikleri ile yeniden ayağa kalkması için çalıştıklarını söyledi.


Yurt Dünya 9.05.2023 09:59:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

2

Adana'da trafik denetimi yapıldı

3

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

4

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

6

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

7

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

8

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

9

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

10

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı