Başkan Saygılı: "Çiçek seraları bütçemize tasarruf sağlıyor"

Başkan Saygılı:

Başkan Saygılı: "Çiçek seraları bütçemize tasarruf sağlıyor"

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehir merkezini süsleyen seralarda yetiştirilen çiçeklerin ekonomik olarak belediye bütçesine tasarruf sağladığını söyledi.
Kırıkkale şehir merkezindeki yeşil alan ve parkları süslemek için kullanılan çiçek ve bitkiler, belediye seralarında yetiştiriliyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çiçek seralarının bulunduğu bölgeye giderek, çalışmalar hakkında birim müdüründen bilgi aldı. Binlerce mevsimlik süs bitkisini toprakla buluşturduklarını ifade eden Saygılı, her mevsimde şehri güzelleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Çiçek seraları sayesinde belediye bütçesine ekonomik olarak tasarruf sağlandığını anlatan Saygılı, "Seramızda şehrimizin çiçek ve süs bitkisi ihtiyacını kendimiz üretiyoruz. Kırıkkale Belediyesi olarak bir yandan şehrimizi güzelleştirirken diğer yandan ekonomik tasarruf sağladık. Göreve geldiğimizden bu tarafa binlerce mevsimlik çiçeğimizi ve fidanımızı toprakla buluşturduk. Ekiplerimiz yürüttüğü titiz ve örnek çalışmalarla, her mevsimde şehrimizin güzelliğine güzellik katıyoruz, yeşil alanları daha zengin hale getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.


Güncel 20.04.2022 13:50:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

2

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi

3

Budget'tan bayram tatili için güvenli araç kiralama önerileri

4

Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Antalya ayağı başladı

5

Kahramanmaraş'ta yaralı bulunan karaca yavrusu tedavi altına alındı

6

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı

7

Kahramanmaraş'ta beton mikseri ile çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Hatay'da devlet korumasındaki çocuklar şehitliği ziyaret etti

9

Uluslararası Antalya Bisiklet Turu'nun ilk gün etabında birinciliği Shnyrko kazandı

10

Antalya'da İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü kutlandı