Başkan Saygılı yeni mezarlık çalışmalarını inceledi

Başkan Saygılı yeni mezarlık çalışmalarını inceledi

Başkan Saygılı yeni mezarlık çalışmalarını inceledi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, inşaat çalışmalarının büyük bir ölümü tamamlanan yeni mezarlık alanında incelemelerde bulundu.
Kırıkkale Belediyesi tarafından yapımına başlatılan Yeni Şehir Mezarlığı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, mezarlık alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Saygılı, "Kırıkkale’miz gelişiyor, büyüyor ve güzelleşiyor. Şehrimizin buna paralel olarak da ihtiyaçları değişiyor. Şehrimizde bulunan mezarlık alanlarının kapasitesinin dolması nedeniyle başlattığımız Yeni Şehir Mezarlığımızın çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmaların yüzde 80’lik kısmı tamamlanmış durumda. Verdiğimiz söz gibi zamanında inşallah bitirilmesini sağlayacağız" dedi.
Kaba inşaatının büyük ölçüde tamamladığı, çevre düzenlemesine ve ara yollarında da parke çalışmalarının devam ettiğini belirten Saygılı, "Mezarlığımızda çevre düzenlemesini de önemsiyor ve o konuda da şehrimize yakışır bir konuma getirmeye özen gösteriyoruz. Yeni Şehir Mezarlığının içerisinde cami, taziye evi, sosyal donatılar, oto park alanı bulunacak. Mezarlıkta isteyenlere parsel olarak satış gerçekleştirilecek" diye konuştu.


Güncel 15.04.2022 14:15:59 0

İlginizi Çekebilir

1

İsrail'in Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatması Antalya'da protesto edildi

2

Kumluca'da şehit ve gazi ailelerine iftar verildi

3

Vali Şahin, şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi

4

Anamur Kaymakamı Kemal Duru'dan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

5

Osmaniye’de geleneksel sokak iftarı

6

Koç Holding 62. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

7

TSK Mehmetçik Vakfı, Adana'da mevlit okuttu

8

MHP Feke İlçe Başkanlığınca iftar programı düzenlendi

9

AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı iftar programı düzenledi

10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Osmaniye'de konuştu: