Başkan Seçer’den Prof. Dr. Caneva’ya destek sözü

Başkan Seçer’den Prof. Dr. Caneva’ya destek sözü

Başkan Seçer’den Prof. Dr. Caneva’ya destek sözü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İtalya Lecce Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Yumuktepe Höyüğü önceki Kazı Başkanı Prof. Dr. Isabella Caneva’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Caneva’ya çiçek götüren ve geçmiş olsun dileğini ileten Seçer, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Caneva’ya kendisine dikkat etmesini söyleyen Seçer, Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık konusunda neye ihtiyaçları varsa kendileri ile temas kurmalarını istedi.
Seçer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Caneva da yaşadığı kazanın etkisinin halen sürdüğünü, ancak yavaş yavaş da olsa sağlığına kavuşacağını belirtti. Caneva, kazı çalışmalarıyla ilgili de Seçer’e bilgi verdi.
Seçer ziyaretin ardından Yumuktepe kazı evini inceledi. Laboratuvar, depo gibi alanları gezen Seçer, Yumuktepe Höyüğü Kazı Başkanı Prof. Dr. Giulio Palumbi’den, çalışmaların geldiği son nokta hakkında da bilgi aldı.


Güncel 25.09.2022 12:07:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

2

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

3

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

4

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

5

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

6

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

7

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

8

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından

9

Alanyaspor - Fatih Karagümrük maçının ardından

10

Alanyaspor-Fatih Karagümrük maçının ardından