Başkan Şengüloğlu’ndan vefa örneği

Başkan Şengüloğlu’ndan vefa örneği

Başkan Şengüloğlu’ndan vefa örneği

AK Parti Düzce il Başkanı olarak atanan Hasan Şengüloğlu, vefa buluşmasında AK Parti’nin yöneticileri ile bir araya geldi. Şengüloğlu, "AK Parti bir vefa hareketidir. Bu anlayıştan yola çıkarak davamıza hizmet edip gayret gösteren tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.
İl Başkanı Mustafa Keskin’in milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile il Başkanlığı görevine atanan Hasan Şengüloğlu, ilk toplantısında eski il başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile vefa buluşmasında bir araya geldi.
Şengüloğlu konuşmasında, “Kutlu davamızın hizmetkarları görevi devraldığımız önceki dönem İl Başkanımız Mustafa Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile vefa buluşmasında bir araya geldik. Her zaman övünerek söyleriz ya ‘AK Parti bir vefa hareketidir’ diye bu anlayıştan yola çıkarak davamıza hizmet edip gayret gösteren tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Bize emanet edilen bu kutlu bayrağı daha yükseğe çıkartmak için gecemizi gündüzümüze katacağız” ifadelerine yer verdi.


Güncel 26.01.2023 13:45:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

2

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

3

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

4

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

5

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

6

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

7

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

9

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

10

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor