Başkan Söğüt, “Kentin her kesimine dokunuyoruz”

Başkan Söğüt, “Kentin her kesimine dokunuyoruz”

Başkan Söğüt, “Kentin her kesimine dokunuyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi tarafından düzenlenen program ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve okul müdürleri ile bir araya geldi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi tarafından düzenlenen programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve okul müdürleri ile bir araya geldi. Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın da katıldığı programda konuşan Başkan Şener Söğüt, Kent Konseyimiz düzenlediği programlar ile bizi toplumun her kesimi ile buluşturuyor. Bugün de sizlerle birlikte olmak bizleri mutlu etti.
Toplumda farklı kesimlere ulaşmak, bizleri doğru projelere yönlendiriyor. Bu kapsamda da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu tür toplantılarla da istişare ederek hem sizlerin fikirlerini alıyoruz hem de projeleri sizlere aktararak görüşlerinize göre yön veriyoruz. Körfez bir eğitim kenti. 34 bin öğrencimiz var. Nüfusumuzun 3’te 1’ine denk geliyor.
İlk ve orta öğretim kurumlarına yönelik her türlü desteğimizi bugüne kadar sunduk, sunmayı da sürdüreceğiz. İlçemize dev bir kampüs kazandırdık. 4 yıllık fakültemizin de gelmesiyle öğrenci sayımız daha da artacak. Bir kampüsü de Hereke’de hayata geçiriyoruz. Oraya da Hukuk Fakültesi gelecek. Yani Körfez gerçekten bir eğitim kentine dönüşecek” dedi.
Ulaşımdan çevreye, altyapıdan sosyal belediyeciliğe kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve birçok projenin de altlığının oluşturulduğunu belirten Başkan Söğüt, “En büyük projelerimizden biri de İlimtepe’ye kazandıracağımız Millet Bahçesi olacak. Onay süreci kısa süre içerisinde tamamlanacak ve detaylarını da sizlerle paylaşacağız” diye konuştu.


Güncel 11.03.2021 15:08:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da öğrenciler, Deneyap Teknoloji Atölyeleri uygulama sınavına girdi

2

Adana'da yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı

3

Koruyucu aileliğini üstlendiği minik Ela'nın "süt annesi" oldu

4

Hatay'da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 30 şüpheli yakalandı

5

Mersin'de "change araç" operasyonunda 12 kişi yakalandı

6

Antalya'da 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

7

Şehit Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı

8

Hatay'da iki motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

9

Adana'da evinde ruhsatsız 3 silah ele geçirilen zanlı tutuklandı

10

Kahramanmaraş'ta şehit polisin oğlu ile kızına sürpriz doğum günü kutlaması