Başkan Tarhan sevindirmeye devam ediyor

Başkan Tarhan sevindirmeye devam ediyor

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, sosyal belediyecilik çalışmasıyla örnek çalışmada bulunarak 6 yaşındaki küçük Hasan`ı sevindirdi.

Başkan Tarhan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma sonrası Yeni Mahalle`de yaşayan ve kısa bir süre önce ameliyat olan 6 yaşındaki küçük Hasan`ın evinde ziyaret edilerek, tekerlekli sandalye verildiğini söyledi.

Yaşlı ve hastalara evde yaşlı bakım hizmetinin yanında sağlık, temizlik, ekonomik ve psikolojik destek çalışmalarında bulunmanın yanında hasta yatağı ve tekerlekli sandalye hediye ettiklerini ifade eden Başkan Tarhan, "Kemik gelişmezliği hastalığı nedeniyle kısa bir süre önce ameliyat olan ve 1 buçuk yıl ayağının üzerine basmayacak olan Hasan Bektaş`ı sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tespit edilen yaşlı ve kimsesizlere her ay düzenli olarak sağlık hizmeti de veriyoruz.

Bunun yanı sıra maddi durumu zayıf yatalak olan hastalarımıza evleri içerisinde rahat yemek yiyip gerekirse kolay bir şekilde odadan odaya ve havaların müsait olmasında dışarı çıkarabilme imkanı sağlayan, hastaya bakan ev bireylerinin ve hastanın günlük ihtiyaçlarını kolaylaştırabilmek amacıyla hareket edebilen donanımlı, ortopedik yatak minderinden oluşan hasta yatağını belediyemize müracaatları halinde veriyoruz. Tüm çabamız Kadirli için gece gündüz demeden bıkmadan usanmadan Kadirlimize hizmet etmek olacaktır" dedi.

Çocuklarına tekerlekli sandalye hediye ederek sevinden Belediye Başkanı Dr. ömer Tarhan`a teşekkür eden, Bilal ve Aysel Bektaş, "Doktor başkanımızdan Allah razı olsun. Ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah Kadirli`ye daha çok hizmet verecek. Allah yardımcısı olsun. Bizleri sevindirdi ve yüzümüzü güldürdü. Allah da başkanımızın yüzünü her zaman güldürsün" dediler.



Güncel 25.10.2016 04:55:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisindeki üstünlük "yapay zeka" ile artırılacak

2

Kumluca'da öğrenciler, gökyüzünü teleskopla inceledi

3

Antalya'da 25 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

4

Maldivler'de tanışan Rus gelin ve Türk damat, Mersin'de evlendi

5

Depremde 146 kişinin öldüğü Hamidiye Sitesi'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

6

Adana'da kızını rahatsız ettiği iddiasıyla bir genci öldüren baba tutuklandı

7

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

8

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

9

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

10

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi