Başkan Topaloğlu geleceğin aşçılarıyla bir araya geldi

Başkan Topaloğlu geleceğin aşçılarıyla bir araya geldi

Başkan Topaloğlu geleceğin aşçılarıyla bir araya geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu’ndaki öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.
Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun Göynük Belediye Başkanlığı döneminde yaptırılan Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu’nda geleceğin aşçıları yetiştiriliyor. Okula gelerek öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet eden Başkan Topaloğlu, okulda incelemelerde de bulundu.
Okul ziyaretinin ardından açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu’nu Göynük Belediye Başkanlığım zamanında yaptırmıştık. Öğrencilerimiz güzel bir eğitim alıyor. Gelecekte iyi bir aşçı ve o dalda iyi bir meslek sahibi olmak için çalışıyorlar. Biz de elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Okulumuzun eksikleri varsa onları da tamamlamaya hazırız. Kemer Belediyesi olarak eğitime yatırım yapmaktan asla kaçınmayız. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” dedi.


Güncel 23.12.2022 11:31:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de otomobil ile pikap çarpıştı: 2 yaralı

2

Osmaniye’de TIR devrildi, alev alev yandı; itfaiye ters yönden müdahale etti

3

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

4

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

5

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

6

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

7

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

9

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu:

10

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta TARDİP Projesi'nin tanıtım programında konuştu: