Başkan Uysal, “Kamu kaynaklarını koruyacağız”

Başkan Uysal, “Kamu kaynaklarını koruyacağız”

Başkan Uysal, “Kamu kaynaklarını koruyacağız”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüklerinde araç bakım onarım servisi çalışanlarıyla buluşmasında “Milletimizin vergileriyle bize emanet ettiği çoluğumuzun çocuğumuzun hakkı bulunan, millete ait, kamuya ait araçlarımızı titiz bir şekilde koruyacağız” dedi.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, yaklaşık 6 yıl önce kendi filosunda yer alan otomobilden kamyona ve iş makinelerine her türlü taşıtın bakım ve onarım işlerini kendi bünyesinde gerçekleştirmek için makine ikmal bakım onarım birimlerini yeniden düzenlendi. Her türlü rutin araç bakımıyla birlikte onarımı kendi içinde çözen Muratpaşa Belediyesi, böylece bütçe gider kalemlerinde de önemli oranda tasarruf sağladı.
Başkan Uysal, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda gerek Temizlik İşleri gerekse Fen İşleri müdürlüklerinin ilgili servis çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, özellikle döviz kurundaki artış nedeniyle filodaki taşıtların ve iş makinelerinin yenilenme maliyetlerinin son derece yükseldiğini söyledi. Bu noktada bakım ve onarım çalışmalarının kamunun kaynaklarını korumak noktasında öneminin bir kat daha arttığını dile getiren Başkan Uysal, şöyle konuştu:
“Çok değerli ve önemli bir iş yapıyorsunuz. Gelişen ekonomik şartlarda, araçlarımız inanılmaz fiyatlara yükseldi. Filo yenileme kavramı nerdeyse tarihe karışıyor. Son döviz kurlarıyla beraber araçların yenisini almak neredeyse imkansız hale geldi. Çok büyük kaynaklar gerektiriyor. Biz elimizdeki araçlara, deyim yerindeyse, gözümüz gibi bakmak durumundayız. Milletimizin vergileriyle bize emanet ettiği, çoluğumuzun çocuğumuzun hakkı bulunan, millete ait, kamuya ait araçlarımızı titiz bir şekilde koruyacağız. Bu konuda sizlere emekleriniz için teşekkür ediyorum.”


Güncel 30.11.2020 15:03:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

2

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

3

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

4

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

5

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

6

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

7

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi

8

Siber güvenlik uzmanından numara kopyalama dolandırıcılığına karşı uyarı

9

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı

10

Akkuyu NGS'nin dördüncü güç ünitesinde reaktör şaftının kritik yapısal bileşeni monte edildi