Başkan Vidinlioğlu, çalışan kadın personellerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Başkan Vidinlioğlu, çalışan kadın personellerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Başkan Vidinlioğlu, çalışan kadın personellerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, kadın belediye personellerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yurt ve Resul Köprülü ile birlikte kadın personelleri ziyaret etti. Kadın personellere çeşitli hediyeler takdim eden Vidinlioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nlerini kutladı.
Kadınların önemine değinen Başkan Vidinlioğlu, “Evde anne, iş yerinde çalışan, toplumda ise birlikteliğimizin temsilcisi olan kadınlarımız her türlü saygıyı ve sevgiyi hak etmektedir. Kadına şiddet bizlerin asla kabul edemeyeceği bir durumdur. Kadına şiddet bu ülkeye ihanet, yarınlarımıza darbedir. Kadınlarımızın gayreti ve çalışkanlığı ile tüm hedeflerimize daha hızlı ulaşacağımızdan eminim. Kastamonu Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugünde yarında kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Nice yiğitler yetiştiren şehit annelerimizin mübarek ellerinden öpüyor, annemiz, eşimiz, kız kardeşimiz, yol arkadaşımız olan asil Türk kadınları başta olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.


Güncel 8.03.2023 12:39:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir'e İspanya'dan "Mesleki Liyakat Ödülü"

2

VavaAI Fiyat Endeksi'nin Kasım 2025 sonuçları yayımlandı

3

Deloitte 2025 C-Suite Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

4

EY Küresel Risk Dönüşümü Araştırması yayımlandı

5

Aydıncık Kaymakamı Mehmet Çelik'e ziyaret

6

Türkiye Sigorta'nın peşin fiyatına taksit kampanyası devam ediyor

7

Huawei FreeClip 2 kulaklık modelini Türkiye'ye getirecek

8

Piapiri "En İyi Kurum İçi Girişimcilik Projesi" ödülüne layık görüldü

9

Bozyazı'da anaokulu öğrencileri ailelerini resmetti

10

Devlet desteğiyle Trabzon hurması cipsi üreten kadın girişimci, istihdam ve kapasitesini artırdı