Başkan Yıldırım, “Biz siyaseti, hiç masa başında yapmadık”

Başkan Yıldırım, “Biz siyaseti, hiç masa başında yapmadık”

Başkan Yıldırım, “Biz siyaseti, hiç masa başında yapmadık”

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bozüyük ilçesini ziyaretleri doğrultusunda vatandaşlarla bir araya gelerek, “Biz siyaseti, hiç masa başında yapmadık” dedi.
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ilçe ziyaretleri kapsamında Bozüyük’ü ziyaret etti. Ziyaretleri esnasında halkla birebir temaslarda bulunan Başkan Yıldırım, önce Dodurgalılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Ardından Bozüyük’ün merkezinde bulunan 4 Eylül ve Yediler Mahallesi muhtarları ile değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Yıldırım, “Biz siyaseti, hiç masa başında yapmadık. Milletimizle yaptık. Birbirimizi dinleyerek, dikkate alarak yaptık. Her zaman sokaktaydık, evlerdeydik. Sorunları yerinde tespit ederek yerinde çözümler ürettik. Teşkilatımızın ve üyelerimizin hizmet heyecanı, halkımızı da heyecanlandırıyor ve çok mutlu oluyoruz. Eş zamanlı yürüttüğümüz bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek” ifadelerini kullandı.
Öte yandan İl Başkanı Yıldırım’a AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna eşlik etti.


Güncel 18.03.2022 10:08:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kozmetik ürün çaldığı ileri sürülen 2 şüpheli tutuklandı

2

Kahramanmaraş'ta minibüsün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı

3

Castrol Ford Team Türkiye İsveç Rallisi'ni tamamladı

4

Antalya'da bir aile sağlığı merkezi ve 112 istasyonu açıldı, bir merkezin temeli atıldı

5

Kazak Sinema Günleri Antalya'da başladı

6

Alanya'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili 3 zanlı tutuklandı

7

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır, Burdur'da gençlerle buluştu

8

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

10

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı