Başkan Yücel’den şehit kabirlerine ziyaret

Başkan Yücel’den şehit kabirlerine ziyaret

Başkan Yücel’den şehit kabirlerine ziyaret

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı arifesinde Kimsesizler Mezarlığını ve Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. Başkan Yücel, şehitler için dua edip, çicek dikti. Yücel, kabir ziyareti yapan vatandaşlara da çiçek dağıtıp, onlarla sohbet etti.

Alanya Müftülüsü İhsan İlhan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ile birlikte sahipsiz mezarlara çiçek diken Başkan Yücel, daha sonra Alanya Garnizon Şehitliği’nde dua etti.

“29 mezarlıkta çiçek dağıtıldı”
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 29 mezarlıkta yapılan çiçek dağıtım etkinliğinde kabir ziyareti yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yücel, vatandaşların bayramını kutladı. Çiçek dağıtma geleneğini sürdüreceklerinin altını bir kez daha çizen Başkan Yücel, “Vatandaşlarımız bu hizmetten memnun. Belediyemiz bugün ilçe genelindeki 29 mezarlıkta, 61 bin adet yıllık ve mevsimlik çiçek fidesi dağıtacak” dedi. Ayrıca, vatandaşlara gül suyu, kolonya, lokum ikram edildi.


Güncel 19.07.2021 14:39:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" sürüyor

2

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

4

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

5

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

6

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

7

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

8

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı