Başkan Yücel’den şehit kabirlerine ziyaret

Başkan Yücel’den şehit kabirlerine ziyaret

Başkan Yücel’den şehit kabirlerine ziyaret

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı arifesinde Kimsesizler Mezarlığını ve Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. Başkan Yücel, şehitler için dua edip, çicek dikti. Yücel, kabir ziyareti yapan vatandaşlara da çiçek dağıtıp, onlarla sohbet etti.

Alanya Müftülüsü İhsan İlhan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ile birlikte sahipsiz mezarlara çiçek diken Başkan Yücel, daha sonra Alanya Garnizon Şehitliği’nde dua etti.

“29 mezarlıkta çiçek dağıtıldı”
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 29 mezarlıkta yapılan çiçek dağıtım etkinliğinde kabir ziyareti yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yücel, vatandaşların bayramını kutladı. Çiçek dağıtma geleneğini sürdüreceklerinin altını bir kez daha çizen Başkan Yücel, “Vatandaşlarımız bu hizmetten memnun. Belediyemiz bugün ilçe genelindeki 29 mezarlıkta, 61 bin adet yıllık ve mevsimlik çiçek fidesi dağıtacak” dedi. Ayrıca, vatandaşlara gül suyu, kolonya, lokum ikram edildi.


Güncel 19.07.2021 14:39:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

2

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

3

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

4

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

6

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

8

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

9

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

10

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı