BAŞKAN ATAY, "BU ÇİRKİN SALDIRILAR DOĞRULARI SÖYLEMEMİZE ENGEL OLAMAYACAK"

BAŞKAN ATAY,

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, CHP Balıkesir il başkanı Serkan Sarı ve il yöneticilerine yönelik gerekleştirilen saldırının alçakça olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, CHP Balıkesir il başkanı Serkan Sarı ve il yöneticilerine yönelik gerekleştirilen saldırının alçakça olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Balıkesir CHP il başkanlığı binasında saldırı krizi yaşandı. Binaya giren kimliği açıklanmayan bir şahıs, fiili olarak saldırdığı bazı partilileri darp etmek istedi. Parti binasında bulunan yöneticilerden Hayriye Diler ve Gökhan Bayar'a saldıran şahıs, İl Başkanı Serkan Sarı'nın da üzerine yürüdüğü ancak partililerce engellendiği öğrenildi.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, "Öncelikle İl Başkanı Serkan  Sarı beyefendiye ve darp edilmek istenen il yöneticisi arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Bu tür saldırılar ile partimiz taciz edilmeye devam ediyor. Her gün bir yenisi eklense de bizler Cumhuryet Halk Partililer olarak doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bu tür saldırılar partimizi ve partimizi destekleyenleri kışkırtarak kendi kötü düşüncelerine ortak etmeye çalışmaktadırlar. Ancak hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaklardır. Bizler her zaman ne olursa olsun doğruyu söylemeye, demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz" dedi.



Politika 11.12.2020 22:17:00 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı