BAŞKAN AVCI'NIN 10 OCAK MESAJI

BAŞKAN AVCI

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Başkan Avcı mesajında şunları söyledi: “Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlamak ve toplumun genel talep ve görüşleri doğrultusunda kamuoyu oluşturmak demokrasimiz için çok büyük bir görevdir. Bir ülkede demokrasi için ne kadar bedel ödenmişse, basın için de o kadar bedel ödenmiş ve basın ne kadar gelişmişse, demokrasiler de o kadar gelişmiştir. Bunun en güzel örneğini toplumun gözü, kulağı ve sesi olan basınımız 15 Temmuz’da millet iradesi yanında sergilediği tutumla göstermiş ve darbe girişiminin akamete uğratılmasında hayati bir görev üstlenmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, ‘Basın, milletin müşterek sesidir´ ifadesi, basının demokrasi üzerindeki etkisini en güzel şekilde açıklamaktadır. Bu yüzden gazetecilik mesleği toplumu doğru bilgilendirme ve davranış oluşturma bakımından, her koşulda gerektirdiği dinamizm ve özveriyle icrası zor ve ülkenin vicdanı olma vasfını elinde bulunduran nadide mesleklerden biridir. Ülkemizin şeffaf, demokratik ve hür bir ülke olarak dinamizmini sürdürmesine hizmet eden basın çalışanlarının sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri hayat şartlarına ve çalışma ortamlarına kavuşturulması, basınımızı daha da güçlü kılacaktır.

Bu vesile ile zor koşullar altında halkımıza bilgi akışı sağlayan şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek harcayan tüm kıymetli yerel ve ulusal basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan  Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, tüm basın çalışanı meslektaşlarıma hayatlarında başarılar diliyorum.”



Osmaniye 10.01.2021 21:03:00 0
Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ' MESAJI

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

2

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

3

Atalan Şelalesi Harika

4

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

5

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

6

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

7

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

9

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

10

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı