Başkan Kadir Kara, 23 Nisan Dolayısıyla Makamını Selin Güntürkün ve Ceren Yılmaz’a Devretti

Başkan Kadir Kara, 23 Nisan Dolayısıyla Makamını Selin Güntürkün ve Ceren Yılmaz’a Devretti

Başkan Kadir Kara, 23 Nisan Dolayısıyla Makamını Selin Güntürkün ve Ceren Yılmaz’a Devretti

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu Salih Bahçeli İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Selin Güntürkün ve Ceren Yılmaz’a temsili olarak devretti.
Çocuklarımız, şehrimiz ülkemiz ve geleceğimizin teminatıdır diyen Başkan Kadir Kara, Selin Güntürkün ve Ceren Yılmaz’la uzun uzun sohbet etti.
Başkan Kadir Kara; “Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Gelecekte bu ülkeyi yönetecek nesiller olarak iyi yetişebilmeniz için devletimiz mücadele veriyor. Ben inanıyorum ki iyi bir nesil yetişiyor. İyi bir nesil yetişebilme adına çalışan milli eğitim camiasının elleri öpülesi kıymetli öğretmenlerimize geleceğimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz geleceğini şekillendirecek ve daha yukarıya taşıyacak yeni yetişen nesil olan siz çocuklarımıza inanıyor ve güveniyoruz. Sizlerin şahsında tüm çocuklarımızın ve Büyük Türk Milleti’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” İfadelerini kullandı.
Başkanlık makamına temsili olarak oturan Selin Güntürkün ve Ceren Yılmaz ise; “Bizleri bu makama layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün biz çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklara kutlu olsun.” Şeklinde konuştular. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Kadir Kara’nın makamını bir günlüğüne çocuklara devrettiği programda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin Kaynar, sınıf öğretmenleri Hüsniye Durucan ve Esra Ergüzeloğlu ile belediye başkan yardımcıları da hazır bulundu. 



Osmaniye 22.04.2021 21:09:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

3

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

4

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

5

İnşaat işçisinin acı sonu

6

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

7

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

8

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor

9

Osmaniye’de fırınlarda ve evlerde bayram kömbesi telaşı

10

Depremlerden etkilenen Osmaniye'de mezarlıklara hüzünlü ziyaret