Başkan Kadir Kara MHP İl Başkanlığı'nda Düzenlenen Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Başkan Kadir Kara MHP İl Başkanlığı

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı’nda Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure Günü etkinliğine katıldı. MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, KAÇEP Başkanı Muhabbet Bayır ile birlikte aşure ikramında bulunan Başkan Kadir Kara, vatandaşların Muharrem ayını tebrik etti.

Muharrem ayının 10’uncu günü kutlanan Aşure Günü dolayısıyla MHP İl Başkanlığı öncülüğünde MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Osmaniye Başkanlığı tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi. MHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen aşure dağıtım etkinliğine katılan Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, KAÇEP Başkanı Muhabbet Bayır ile birlikte vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure ikramının ardından yaptığı açıklamada 6 Şubat’ta yaşanan depremlere de değinen Başkan Kadir Kara, amaçlarının vatandaşların normal yaşamlarına dönmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Konuşmasının devamında birlik beraberlik mesajı da veren Belediye Başkanı Kadir Kara, “Muharrem ayı vesilesiyle Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP’in hazırlamış olduğu aşureleri hemşerilerimize il başkanımız, ilçe başkanımız ve KAÇEP başkanımızla birlikte ikram ediyoruz. 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük afetten dolayı Osmaniye’deki hemşerilerimizin yaşama olan bağlılıklarını güçlendirmek adına onların her zaman her konuda yanlarında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Bizim amacımız burada vatandaşlarımıza normal yaşamlarına dönüşlerini sağlayabilmektir. Bu vesileyle de Muharrem aylarını tebrik ederek aşure ikram ediyoruz. İl başkanımız, ilçe başkanımız ve KAÇEP başkanımız ve onunla birlikte bu güzel organizasyonu hazırlayan KAÇEP üyesi değerli hanımefendi kardeşlerimi bütün kalbimle tebrik ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

Muharrem ayında paylaşmanın önemine dikkat çeken MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, “Muharrem ayının hem hüzünlü hem de sevinçli yönleri var. Biz sevinçli yönlerini hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Yüce Rabbim inşallah kabul buyurur. Sayın başkanımızda davetimize icabet etti. Allah razı olun başkanımızdan. Değerli vatandaşlarımıza afiyet olsun” diye konuştu.

Etkinliğin hayırlı olmasını temenni eden MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, “KAÇEP başkanlığımızın öncülüğünde KAÇEP teşkilatımızın hazırlamış olduğu bu aşure gününde katılım gösteren belediye başkanımıza ve il başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmasına etkinliğe katılanlara teşekkür ederek başlayan KAÇEP Başkanı Muhabbet Bayır ise, yapmış oldukları aşureleri vatandaşların ağız tadıyla yemelerini ve yaşamlarına yansıtmalarını söyledi.



Osmaniye 28.07.2023 18:01:00 0

İlginizi Çekebilir

1

İş Kazasında Yaşamını Yitirdi

2

Vali Yılmaz'dan, Başkan Kadıoğlu'na Ziyaret

3

Osmaniye'de öğrencilerin tasarladığı robotların yarıştığı etkinlik başladı

4

Osmaniye’de Anne Köpek ve 5 Yavrusu İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

5

TSKB Adana ve Osmaniye'ye 2 yeni kütüphane kazandırdı

6

Toprakkale Gençler Birliği Şampiyon oldu

7

Kadirli'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

8

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptı

9

Osmaniye'de 41 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

10

Brezilya'dan Osmaniye'ye gelin geliyor