Başkan Kadir Kara, ‘Osmaniye’nin Tarihine Eser Bırakacağız’

Başkan Kadir Kara, ‘Osmaniye’nin Tarihine Eser Bırakacağız’

Başkan Kadir Kara, ‘Osmaniye’nin Tarihine Eser Bırakacağız’

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, meslek odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile bir araya geldi.

Belediye Hizmet Binası Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda Başkan Kadir Kara, yılbaşından sonra Osmaniye’de hayata geçireceği projelerini anlattı.

Osmaniye’nin tarihine eser bırakacağız diyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Yapımına başlayacağımız bu projelerimizle büyüyen ve gelişen Osmaniyemizi Allah’ın izniyle daima daha ileriye taşıyacağız. Dev alt yapı projelerimizle birlikte şehrimizin gelecekteki 60 yılını garanti almış olacağız. Eğer bugün bu yatırımları yapmaz isek şehir alt yapısı ekonomik ömrünü tamamladığı için 2 yıl içinde çöker. Şehrimiz yaşanmaz hale gelir. Kolay kolay bir şehrin alt yapısına hiçbir belediye başkanı girmez. Ama biz siyasi olarak değil Osmaniye’yi ve kentimizin geleceğini düşündüğümüz için bunu yapmam şart. Hemşerilerimizin yaşayacağı sıkıntıları minimum düzeye indirmek için iş planlarımızı ona göre yapıyoruz. Hayata geçireceğimiz alt yapı ve üst yapı çalışmalarının bitiminde inşallah çok farklı bir Osmaniye’yi hep birlikte göreceğiz. Alt yapısı, üst yapısı, meydanlar, parklar, millet bahçesi, karaçay kenarına yapacağımız sosyal yaşam alanları, sokak iyileştirme, Zorkun seyir terası, Sakızgediği otoban bağlantı yolu, yol genişletme çalışmaları ve daha birçok hizmetlerimizle hep birlikte büyük şehrimiz Osmaniyemizi adeta koşar adım ileriye taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara başkanlığında gerçekleşen toplantıya şehrimizde faaliyet gösteren meslek odaları ile STK’ların başkan ve yöneticileri katıldı.



Osmaniye 31.12.2021 17:33:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan'ın eşinden kadınlara çini kursu

2

Kadirli'de Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

3

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

4

İşçi Bayramı Osmaniye’de Kutlandı

5

Çenet, kadrosunu kuruyor

6

Gülsoy, Sağlık Bakanı Koca'yı Ziyaret

7

Katı Atık Birliği Başkanlığı’na Gizlice Seçildi

8

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolu Tamamlandı

9

Osmaniye'de 5 kişi tutuklandı

10

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi