BAŞKAN KADİR KARA’DAN 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KADİR KARA’DAN 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJI

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 3 Mayıs Türkçülük günü olması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Başkan Kadir Kara mesajında; “Büyük Türk Milleti, şanlı tarihimiz boyunca sayısız destanlar yazarak birlik ve bütünlüğümüzü muhafaza etmiş ve daima yükselerek varlığını sürdürmüştür.

Aziz Türk Milleti’nin her bir ferdi tarih boyunca olduğu gibi bugün ve yarında bayrağımız, vatanımız, bölünmez bütünlüğümüz ve milletimizin varlığı için kendi varlığını feda etmeye daima hazırdır.

Kahraman ecdadımızdan aldığımız bu kutlu miras ülkemizi, her türlü oynanan oyunlara karşı kanımızın son damlasına kadar mücadele ederek sarsılmasına, bölünmesine, parçalanmasına asla izin vermeyeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Büyük Türk Milleti, milli ve manevi değerlerinin yok edilmek istenmesine ve Türk’ün yükselişini durdurmak isteyenlere hiçbir zaman geçit vermeyecektir.

Türk Milliyetçileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğünün daima yılmaz savunucusu olmuş ve olmaya da devam edecektir.

3 Mayıs 1944’ün yıl dönümünde, başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere bu kutlu davaya emeği geçen tüm yol arkadaşlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, hayatta olanlara sağlık ve esenlik içinde ömürler geçirmelerini diliyorum. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.

“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE.” İfadelerini kullandı.



Osmaniye 1.05.2020 14:10:00 0

İlginizi Çekebilir

1

İşçi Bayramı Osmaniye’de Kutlandı

2

Çenet, kadrosunu kuruyor

3

Gülsoy, Sağlık Bakanı Koca'yı Ziyaret

4

Katı Atık Birliği Başkanlığı’na Gizlice Seçildi

5

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolu Tamamlandı

6

Osmaniye'de 5 kişi tutuklandı

7

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi

8

Osmaniye'de Bahar Temizliği

9

Yılda 1 Ton Bal Üretiyor

10

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi