Başkan Kadir Kara’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Kadir Kara’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyük Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin teminatı olan nesiller yetiştiren öğretmenlerimizi saygı ve hürmetle selamlıyorum diyen Belediye Başkanı Kadir Kara; “Kutlu vatanımızın her noktasında büyük fedakârlıkla görev yapan Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldıkları bayrağı daima geleceğe taşıyan saygıdeğer öğretmenim, sizlerin yetiştirdiği çocuklarımız sayesinde, necip Türk Milleti’nin kutlu geleceğinden asla şüphemiz yoktur.  

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefte, öğretmenlerimizin rehberliğinde geleceğimizin teminatı nesillerimizin omzunda mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Türk Milleti, her geçen gün güçlenerek yoluna devam edecektir.

Çocuklarımızın geleceğini kendi geleceğinden üstün tutan öğretmenlerimizin yetiştirdiği evlatlarımızla milli ve manevi değerlerimiz daima korunacak ve yücelecektir.

Şehrimizde ve ülkemizin her köşesinde büyük bir onurla bu kutlu mesleği icra eden öğretmenlerimize Büyük Türk Milleti olarak minnettar olduğumuzu belirtiyor üstün başarılar diliyorum.

Bu duygularla, siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten tebrik ediyor, başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi esnasında şehit düşen ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 



Osmaniye 23.11.2023 15:22:00 0
Anahtar Kelimeler: Başkan Kadir Öğretmenler Mesajı

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi