BAŞKAN TARHAN EDELERE TAVUK DAĞITTI

BAŞKAN TARHAN EDELERE TAVUK DAĞITTI

Kadirli’de Belediye Başkanı Ömer Tarhan, pandemi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Edelere (Muzisyen) tavuk eti dağıttı.

Kadirli’de Belediye Başkanı Ömer Tarhan, pandemi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Edelere (Muzisyen) tavuk eti dağıttı.

Covid-19 salgını nedeniyle sokak düğünlerinin yasaklanmasıyla sıkıntılı günler geçiren Edelerimizin yanında olarak en sevdiği yiyecek olan Tavuk Eti ikramında bulunduk diyen Başkan Tarhan şunları kaydetti;

“ Kadirli Belediyesi olarak pandemiden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu süreçte sokak düğünlerinin yasaklanması ile birlikte sıkıntıya giren çalgıcı olarak tabir ettiğimiz Edelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Onların en çok sevdiği yiyecek olan tavuk eti ikramında bulunduk. Yaklaşık 2 ton tavuk etini edelerimize dağıttık.

AİLE BAŞI 500 TL  DESTEK

Düğünlerin yasaklanması ile büyük bir çıkmaza giren müzisyenlerimize ekonomik destekte sağladık. Müzisyenlerimize aile başı 500 TL nakit desteğinde bulunduk.

Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Birlik beraberlik ve dayanışma ruhu ile esnafımıza ve vatandaşımıza Kadirli Belediyesi olarak destek olmaya devam edeceğiz” dedi.



Osmaniye 13.01.2021 16:32:00 0
Anahtar Kelimeler: BAŞKAN TARHAN EDELERE TAVUK DAĞITTI

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

2

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

3

Atalan Şelalesi Harika

4

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

5

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

6

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

7

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

9

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

10

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı