BAŞKAN TARHAN :MUHTARLAR VATANDAŞLARIMIZLA DEVLETİMİZ ARASINDA BİR KÖPRÜDÜR

BAŞKAN TARHAN :MUHTARLAR VATANDAŞLARIMIZLA DEVLETİMİZ ARASINDA BİR KÖPRÜDÜR

Başkan Tarhan 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla yayınladığı mesajın şu ifadelere yer verdi:

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, "Devletimizin hemşehrilerimize ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir "dedi.

Başkan Tarhan 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla yayınladığı mesajın şu ifadelere yer verdi:

"Muhtarlarımız; vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenmektedirler. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Mahallelerimizin ve köylerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürütmektedir. Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olmak gerçekten rütbelerin en büyüğüdür. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal etmiş muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, hayatta olan muhtarlarımıza sağlık ve esenlikler diliyorum.” diye konuştu.   



Osmaniye 17.10.2020 18:26:00 1
Murat
19.10.2020 06:29:32
İlçe ilçeye köyleriniz köylere benzemiyor. Menfaatin kol gezdiği beddualı topraklar gibi. Sonrada başa bir şey gelince ben ne yaptım allahım. Kendinizle bile dalga geçiyorsunuz. Bu kadar boş olmayın.

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

2

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

3

Atalan Şelalesi Harika

4

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

5

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

6

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

7

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

9

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

10

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı