BAŞKAN TARHAN’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN TARHAN’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Peygamber efendimizin doğduğu bu geceyi kutlarken O’nu anlamanın önemli olduğunu söyledi.

 

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Peygamber efendimizin doğduğu bu geceyi kutlarken O’nu anlamanın önemli olduğunu söyledi.
Başkan Tarhan, Mevlid Kandil’i dolayısıyla yaptığı açıklamada, başta Kadirlili hemşehrileri olmak üzere tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik etti.
Bin yıllık kardeşliğin ülkemizde sarsılmadan artarak devam etmesine, dünyanın dört bir yanında yaşanan insanlık dramlarının ve salgının son bulmasına vesile olmasını dileyen Başkan Tarhan, açıklamasının devamında, “Âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.s.)’in dünyayı şereflendirdiği bu geceyi Mevlid Kandili olarak kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm vatandaşlarımızın mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyorum. Bu gecenin başta Kadirlimize, ülkemize, Türk- İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu geceyi kutlarken peygamberimizi daha iyi anlamak gerekmektedir. O’na iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mevlid Kandili’nde bu sevgimizi daha da derinleştirip, yüreklerimizde yaşayarak bu geceyi idrak ediyoruz. Bir kez daha tüm halkımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.”

Mevlid Kandili dolayısıyla ilçe merkezimizdeki camilerimizde kandil simidi dağıtacaklarını söyleyen Başkan Tarhan, vatandaşlarımızın camilerde sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat etmelerini istedi.



Osmaniye 27.10.2020 22:54:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor

2

Osmaniye’de fırınlarda ve evlerde bayram kömbesi telaşı

3

Depremlerden etkilenen Osmaniye'de mezarlıklara hüzünlü ziyaret

4

Ağız kavgası ile başladı, cinayetle son buldu

5

Osmaniye'de polisler iftarda bir araya geldi

6

Osmaniye'de sağanak ve dolu, tarım arazilerine zarar verdi

7

Elektrik akımına kapılan kişi yaşamını yitirdi

8

Osmaniye'de hafif ticari araçta 14 kilo 50 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

9

Osmaniye Belediyesi'nden sıcak yemek

10

Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, mazbatasını aldı