Başkandan şampiyona tebrik ve başarı dileği

Başkandan şampiyona tebrik ve başarı dileği

Başkandan şampiyona tebrik ve başarı dileği

İstanbul’da yapılan Türkiye İşitme Engelliler Karate Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Sinem Özkan, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.
2 Ekim 2021 tarihinde İstanbul’da düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Karate Şampiyonası’nda 68 kiloda "kumite" alanında Türkiye Şampiyonu olan 19 Mayıs Belediye Spor Kulübünün lisanslı sporcusu Sinem Özkan haziran ayında ise kata kategorisinde Türkiye şampiyonu olmuştu.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “19 Mayıs Belediye Spor Kulübü Sporcumuz Sinem Özkan, İran’ın başkenti Tahran’da yapılacak olan dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Kendisini öncelikle tebrik ediyor, İran’da yapılacak olan dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine gönülden inanıyorum. Sporcumuza başarılar diliyorum “dedi.


Spor 8.10.2021 12:20:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

2

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

3

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

4

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

5

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

6

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

7

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

8

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

9

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

10

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı