Başkent sokakları yeni yılın ilk gününde ıssız kaldı

Başkent sokakları yeni yılın ilk gününde ıssız kaldı

Başkent sokakları yeni yılın ilk gününde ıssız kaldı

Covid-19 ile mücadele kapsamında ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Ankaralılar yılbaşına evlerinde girdi. 2021’in ilk gününde de sokaklar boş kaldı.
İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği genelgeye göre, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 1 Ocak’ın resmi tatil olması da göz önünde bulundurularak 31 Aralık 2020 Perşembe saat 21.00’de başladı. 2021 yılının ilk günü de bu kısıtlama kapsamında yer aldığından dolayı Başkent sokakları yeni yılın sabahına boş uyandı.

“Sağlığımız açısından bu şekilde olması da daha iyi oldu”
İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge kapsamında evcil hayvanlarını gezdirmek amacıyla vatandaşlar sokağa çıkabiliyor. Bu kapsamda köpeğini gezdirmek için dışarı çıkan Firdevs Keskin, “Öncelikle böyle bir şeye izin verdikleri için, köpek için çok teşekkür ediyorum. Yoksa bizim için çok zor bir durum olurdu. Yürüyerek çişlerini yapıyor çünkü hayvanlarımız, özellikle de köpekler. 2021 yılı için de inşallah Covid hastalığı konusunda düzelme olur. 2021 yılına bu şekilde girilmesi tabii ki hoş olmadı. Keşke böyle olmasaydı diyebilirim. Daha güzel olabilirdi. Ama sağlığımız açısından bu şekilde olması da daha iyi oldu" dedi.
1 Ocak Cuma, 2 Ocak Cumartesi, 3 Ocak Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve 4 Ocak 2021 Pazartesi saat 05.00’te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor.


Güncel 1.01.2021 14:33:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı