Batman ve ilçelerine aşevi kuruluyor

Batman ve ilçelerine aşevi kuruluyor

Batman ve ilçelerine aşevi kuruluyor

Batman Valiliği, Kaymakamlıklar ve belediye desteği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde yaşlı, engelli, dezavantajlı vatandaşların sıcak yemek ihtiyacını karşılamak üzere kent merkezi ile Beşiri, Gercüş, Hasankeyf, Kozluk ve Sason ilçelerinde aşevi kurulması için çalışmalara başlandı.
Aşevlerinin kuruluşu ile ilgili valilik toplantı salonunda Vali Ekrem Canalp Başkanlığında yapılan çalışma toplantısında kent merkezi ve ilçelerinde kurulacak aşevlerinin en kısa sürede faaliyete başlaması için Kaymakamlar, belediye başkanları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlerinden azami gayret göstermeleri ve en kısa sürede aşevlerini faaliyete geçirmelerini istedi.
Toplantıya; vali yardımcısı Kadir Kılıç, Kaymakamlar, belediye başkanları, İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürleri katıldı.


Güncel 11.08.2022 14:31:02 0
Anahtar Kelimeler: batman ve ilçelerine aşevi kuruluyor

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

2

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

3

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

4

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

5

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

6

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

7

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

8

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

9

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

10

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı