BAÜN’de Deprem Bölgesi için yardım seferberliği

BAÜN’de Deprem Bölgesi için yardım seferberliği

BAÜN’de Deprem Bölgesi için yardım seferberliği

Balıkesir Üniversitesinde de Valilik, AFAD, Türk Kızılay’ı ve ilgili diğer resmi kurumlarla koordinasyon sağlanarak yardım seferberliği başlatıldı.
6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen depremlerin ardından, Balıkesir Üniversitesinde de Valilik, AFAD, Türk Kızılayı ve ilgili diğer resmi kurumlarla koordinasyon sağlanarak yardım seferberliği başlatıldı.
Rektörlük koordinasyonunda gerçekleştirilen ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ’nun da yakından takip ettiği çalışmalar dahilinde; başta kışlık mont, bot, kazak ve battaniye olmak üzere hazırlanan ayni yardım malzemeleri, üniversite personelleri tarafından tasnif edilerek bölgedeki depremzedelere gönderilmek üzere Türk Kızılay’ına teslim edildi.


Güncel 8.02.2023 12:52:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

2

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

3

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

4

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

5

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi

6

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu:

7

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

8

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

9

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

10

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti