Bayburt halkının yüreği deprem bölgesinde atıyor yardımlar hız kesmeden devam ediyor

Bayburt halkının yüreği deprem bölgesinde atıyor yardımlar hız kesmeden devam ediyor

Bayburt halkının yüreği deprem bölgesinde atıyor yardımlar hız kesmeden devam ediyor

Çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiği, arama çalışmalarının 3 gündür devam ettiği ve Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi için Bayburt’ta yardım çalışmaları hummalı bir şekilde vatandaşlarca sürdürülüyor.
Tüm halkın seferber olduğu yardımlar noktasında bugün de 10 yardım aracı yola çıktı. Bayburt Belediyesi Halk Ekmek Fırını 10 bin taze ekmeği bölgeye ulaştırmak üzere yola çıkarırken, Bayburt esnafı da desteği ile yürekleri ısıttı. Bayburtlu fırıncılar koordineli bir şekilde kendi imkanlarıyla 6 bin ekmek ile 50 çuval unu da bölgeye sevk etti.
Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bünyesinden ise bölgeye bugün kamyonlarla su ve süt gönderildi. Öte yandan Bayburt Seyahat firmasına ait yolcu otobüsleri de nakliye anlamında toplanılan yardımlara büyük destek sunuyor.
Halkın evlerindeki battaniyelerle, giysilerle, gıda malzemeleri ile destek sunduğu yardım kampanyası bölge ayağa kalkana kadar devam edecek.


Güncel 8.02.2023 16:54:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor