Bayburtlu genç boksörler Spor Bilimleri Fakültesini gezdi

Bayburtlu genç boksörler Spor Bilimleri Fakültesini gezdi

Bayburtlu genç boksörler Spor Bilimleri Fakültesini gezdi

Bayburtlu genç boksörler, Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ile üniversite bünyesinde yer alan spor tesislerini gezdi.
Bayburt’ta, genç sporcuların akademik hedeflerini geliştirmek, ufuklarını genişletmek, faydalanabilecekleri alanları tanıtmak için Bayburt Üniversitesi de kendi bünyesinde önemli faaliyetler yürütüyor. Bu çerçevede üniversitenin tüm imkânları öğrencilerle birlikte şehirde spora gönül vermiş gençlerin de istifadesine sunulmuş durumda.
Bu kapsamda, gençlerin motivasyonuna katkı sunmak ve performanslarını artırmak amacıyla Bayburtlu genç boksörler Bayburt Üniversitesinde misafir edilerek, akademik birimler ve spor tesisleri tanıtıldı. Düzenlenen etkinlikte boksörlere; dünya boks şampiyonu ve aynı zamanda Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Onur Şipal rehberlik etti. Gerçekleşen gezide, Spor Bilimleri Fakültesinin yanı sıra kapalı spor salonu, antrenman alanları ile diğer spor tesisleri de tanıtıldı.
Gezinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade eden gençler, gösterdikleri ilgiden ötürü üniversite yetkililerine teşekkür ettiler.


Güncel 19.07.2021 10:07:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi