Bayburt’ta üniversite öğrencileri okullarda boyama ve süsleme çalışması yaptı

Bayburt’ta üniversite öğrencileri okullarda boyama ve süsleme çalışması yaptı

Bayburt’ta üniversite öğrencileri okullarda boyama ve süsleme çalışması yaptı

Bayburt Üniversitesi’nde çeşitli bölümlerde öğrenim gören “Tut Elimden Öğrenci Topluluğu” kendi imkânlarıyla başlattığı kampanya ile bu yılın ilk etkinliği olarak okullarda boyama ve süsleme çalışması yaptı.
Tut Elimden Öğrenci Topluluğu 15 gönüllüsü ile birlikte Bayburt Akşar Köyünde bulunan Genç Osman İlkokulu / İmam Hatip Ortaokuluna bir ziyaret gerçekleştirdi. Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan ziyarette, topluluk üyesi öğrenciler ve gönüllüler, okul duvarlarını çeşitli karakterlerle süsleyerek farkındalık oluşturmaya çalıştılar.
Faaliyetlerini Bayburt Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına bağlı olarak sürdüren öğrenci topluluğunun gerçekleştirdiği çalışma sayesinde, yaklaşık yüz elli öğrencinin eğitim gördüğü okul ortamı daha eğlenceli hale geldi. Bu hareketleri ile hem çocukların, hem köy sakinlerinin takdirini kazanan öğrenciler, boyadıkları okul duvarlarına çeşitli öğretici şekiller de çizerek ayrı görüntü ortaya çıkardı.


Güncel 27.09.2021 14:36:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi