Baydilli kurban kesim yerlerinde vatandaşlarla bayramlaştı

Baydilli kurban kesim yerlerinde vatandaşlarla bayramlaştı

Baydilli kurban kesim yerlerinde vatandaşlarla bayramlaştı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe genelinde belirlenen kurban kesim yerlerini ziyaret ederek kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlarla bayramlaştı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her bayram olduğu gibi bu bayram da kurban kesim alanlarını ziyaret etti. Kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlarla bir araya gelen Baydilli, sohbet etti, bayramlaştı ve kolaylıklar diledi.
İlçe genelinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için ekiplerin sahada olduğunu ifade eden Baydilli, “Bayram namazımızı Dergâh Camisinde eda ettikten sonra ilçe sınırlarında belirlediğimiz kurban kesim alanlarımızı ziyaret ettik. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına Karaköprü Belediyesi olarak 190 Personel, 6 Arasöz ve 6 Kepçe ile sahadayız. Kesim yerlerimizi ziyaret ederken hem vatandaşlarımızla bayramlaştık hem de kolaylıklar diledik. İnşallah her bayram da olduğu gibi bu bayramda da temizlik anlamında sorunsuz ve sıkıntısız geçer. Tekrardan tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
Baydilli, özellikle temizlik konusundaki sorunların yaşanmaması için Temizlik İşleri ekiplerine talimat verdi.


Güncel 9.07.2022 14:39:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

3

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

4

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

5

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

6

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

7

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

8

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

9

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

10

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek