Bayırköy’e yarı olimpik yüzme havuzu

Bayırköy’e yarı olimpik yüzme havuzu

Bayırköy’e yarı olimpik yüzme havuzu

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ilçede yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ilçede yapımı devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) binalarındaki çalışmaları, yeni mesire alanındaki çalışmaları, Şükrü Özkan caddesindeki yol çalışmalarını ve Bayırköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Yaman incelemeleri sonrası çalışmaların sorunsuz bir şekilde en yakın zamanda biteceğini belirterek, “Çalışmalarımızın sorunsuz devam etmesi ve en kısa zamanda bitmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Daha iyi bir gelecek için durmadan çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.


Güncel 2.04.2023 14:10:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da polisin "dur" ihtarına uymayıp otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

2

Isparta'da şubatta 60 düzensiz göçmen yakalandı

3

Osmaniye’de ev hanımları, öğrencilere, yetim ve öksüz çocuklara imece usulü iftar veriyor

4

Serikspor, Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarına başladı

5

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İbiş, Kahramanmaraş'ta iftar programında konuştu:

6

Zeray GYO 2026'da 6 projeyi teslim etmeyi hedefliyor

7

Hatay’da darbettiği kadının ziynet eşyasını çaldığı iddia edilen zanlı tutuklandı

8

Adana'da akıntıya kapılan iki kişi itfaiye tarafından kurtarıldı

9

BAKA yetkilileri, Kemer Belediyesi Kültür Evi'ni ziyaret etti

10

Hatay'da devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti