Bayrampaşa’da 100 bin lira değerindeki motosikleti böyle çaldılar

Bayrampaşa’da 100 bin lira değerindeki motosikleti böyle çaldılar

Bayrampaşa’da 100 bin lira değerindeki motosikleti böyle çaldılar

Bayrampaşa’da bir evin önünde duran 100 bin TL değerindeki motosiklet, iki hırsız tarafından çalındı. Hırsızların motosikleti çalıp olay yerinden uzaklaştığı anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 8 Nisan Cumartesi günü saat 02.00 sıralarında Yıldırım Mahallesi Mostar Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın önünde duran piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan motosikleti gözlerine kestiren iki şahıs, aracı ittirerek hareket ettirdi. Hırsızlar motosikleti kaldırımdan yola indirdi.
Şahıslardan biri çaldıkları motosikletin üzerine binerken, suç ortağı ise onu yokuş aşağı olan yolun başına gelene kadar arkadan ittirdi. Motosikleti çalan hırsız, yolun yokuş aşağı olmasından faydalanarak hızlıca olay yerinden uzaklaşırken, diğeri ise yolun başında kendisini bekleyen beyaz renkli araca binerek kaçtı. Şahısların motosikleti çaldığı anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Motosikletin sahibinin şikayeti üzerine hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.


11.04.2023 16:04:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: