Bayrampaşa’da İSKİ’nin çalışması sırasında su borusu patladı

Bayrampaşa’da İSKİ’nin çalışması sırasında su borusu patladı

Bayrampaşa’da İSKİ’nin çalışması sırasında su borusu patladı

Bayrampaşa’da İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ekiplerinin yolda oluşan göçük nedeniyle yaptıkları çalışma esnasında su borusu patladı. Su borusunun patladığı ve fışkıran suyun metrelerce yükseldiği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, bugün 11.30 sıralarında Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Sümbül Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde İSKİ ekiplerinin kullandığı iş makinesinin yaptığı çalışma esnasında sızıntı olduğu öğrenilen su borusu patladı. Patlayan borudan fışkıran su metrelerce yükseğe ulaştı. Uzun süre tazyikli şekilde fışkıran su nedeniyle çevrede su birikintileri oluştu.

Su borusunun patladığı anlar kamerada
İSKİ ekiplerinin çalışması esnasında borunun patladığı ve suyun metrelerce yükseldiği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay yerindeki iş makinesi boru üzerine baskı yaparak suyun fışkırmasını önlerken ekipler, patlayan boru üzerinde çalışma yaptı. Çalışmaların bir süre daha devam edeceği öğrenildi.


Yurt Dünya 29.03.2022 16:25:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye'nin ilk "Köy Üniversitesi" projesiyle kırsalın ihtiyaçlarına akademik destek

2

Terminal Kadıköy'e "Özellikli İşletme Ödülü"

3

Osmaniye’de çiftçilere 61 bin 106 adet sertifikalı zeytin fidanı dağıtıldı

4

Jandarmadan öğrencilere mesleki tanıtım ve şehit ailesine ziyaret

5

Mersin'de sigara kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

6

Osmaniye’de 89 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

7

Osmaniye’de 35 yıllık öğretmen Eray Akdağ’a duygusal veda

8

Roche ile Sağlıkta Tanı Buluşmaları etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi

9

Mersin'de trafolardan bakır kablo çaldığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

10

Antalya'da bir işçiye işkence yaptıkları iddia edilen 4 sanığa hapis cezası