Bedir, “Şimdi sünnet zamanı”

Bedir, “Şimdi sünnet zamanı”

Bedir, “Şimdi sünnet zamanı”

Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir; yaz mevsiminin gelmesi ve okulların kapanması ile birlikte Şehir hastanesinde sünnet sezonunu başlattıklarını açıkladı.
Dr. Bedir; “1 Haziran 2022 tarihinden itibaren vatandaşlarımız; 2 yaş üzeri çocukları için çocuk cerrahi ve çocuk ürolojisi polikliniklerinden randevu alarak, 6 yaş ve üzeri çocuklar için her pazartesi Çocuk Üroloji ve Yetişkin Üroloji polikliniklerine muayene ettirip, Sünnet randevularını alabilirler. Sünnet randevusu alan çocuklarımızın sünnetlerini uzman hekimlerimiz anestezi altında akşamları yapacaklardır” dedi.
Dr. Bedir, yaptıkları organizasyon ve gayretli çalışmalarından dolayı Şehir Hastanesi Başhekimi Doktor Öğretim Üyesi İbrahim Hakkı Tör ve tüm hekimlerle hastane çalışanlarına ayrıca teşekkür etti.


Güncel 27.05.2022 17:06:17 0
Anahtar Kelimeler: bedir “şimdi sünnet zamanı”

İlginizi Çekebilir

1

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

2

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

3

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

4

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

5

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

6

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

7

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

8

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

9

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor

10

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi