Bekçi’nin dikkati mahalleyi yanmaktan kurtardı

Bekçi’nin dikkati mahalleyi yanmaktan kurtardı

Bekçi’nin dikkati mahalleyi yanmaktan kurtardı

Muğla’da Menteşe İlçesinde gece saat 03.15 sıralarında çıkan işyeri yangınında kahve işletmesine ait Nargile bölümünü tamamen yandı.
Menteşe Muslihittin Mahallesi Recai Güreli Caddesi Meydan Sokak üzerinde devriye görevi yürüten bekçiler kahve işletmesinden dumanların çıktığını görünce 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verdi. Olay yerine Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye ekipleri sevk edildi.
Bir acil müdahale ve 3 itfaiye aracı kahve işletmesinin zemin ve çatısının ahşap kaplı olduğu alanda bulunan nargile bölümünden yükselen alevlere müdahale etti. Tescilli ve ahşap binaların bulunduğu bölgede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.
Bölgede devriye görevi yürüten bekçilerin dikkati ile zamanında yapılan ihbar sonrası alevler çevredeki binalara ve iki katlı ahşap kahve işletmesine sıçramadan söndürüldü. Yangında işletmeye ait çok sayına nargile tamamen yandı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış noktası ile ilgili çalışma başlattı. Ekipler yangının büyük ihtimalle eski olan elektrik aksamından çıktığını tahmin ediyor.


Yurt Dünya 10.07.2022 04:44:51 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi