Belediye Başkanı, makam aracı ile minik öğrenciyi ilk dersine bıraktı

Belediye Başkanı, makam aracı ile minik öğrenciyi ilk dersine bıraktı

Belediye Başkanı, makam aracı ile minik öğrenciyi ilk dersine bıraktı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yüz yüze eğitimin ilk gününde birinci sınıfa yeni başlayan Elif Koç isimli küçük kızı, makam arabasıyla okuluna bıraktı.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ana sınıfı ve birinci sınıfların yüz yüz eğitime başladığı ilk günde birinci sınıfa yeni başlayan Elif Koç’u makam arabasıyla evinden alarak okuluna bıraktı. Emek Mahallesi’nde oturan ve yeni okula başlayan Elif Koç’un sevinç ve heyecanına ortak olan Başkan Çiftçi, makam arabasıyla evinden aldığı küçük Elif’i eğitime başladığı Akçakoça İlkokulu’na götürdü.
Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, yeni eğitim ve öğretim yılının ilk gününde Akçakoca İlkokulu’nda sınıfları gezerek, yeni okula başlayan çocuklarla sohbet etti. Öğrencilere hijyen seti dağıtan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, pandemi dolayısıyla maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını istediği öğrencilere, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.


Güncel 21.09.2020 12:12:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Toyota GAZOO Racing, Monte Carlo Rallisi'ne galibiyetle başladı

2

Isparta Davraz Kayak Merkezi tatilcilerle şenlendi

3

Tosyalı Holding Cezayir'deki tesisiyle dünya DRI üretim rekorunu kırdı

4

İş kazasında engelli kalınca ahşaptan oyuncak yapma hobisini mesleğe dönüştürdü

5

Antalya'nın Demre ilçesinde hortumun zarar verdiği alanlar havadan görüntülendi

6

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Amanos Dağları'nın eteklerindeki yıpranan Türk bayrağı değiştirildi

8

Üstün yetenekli çocuklara ilişkin yanlış inanışlar potansiyellerine engel olabilir

9

Hatay'da gazeteci yetiştiren akademisyenler AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Türkiye satrançta "yetenek merkezi" haline geldi