Belediye Kütahyaspor-Eskişehir maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak

Belediye Kütahyaspor-Eskişehir maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak

Belediye Kütahyaspor-Eskişehir maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak

Kütahya İl Spor Güvenlik Kurulu, pazar günü oynanacak olan Belediye Kütahyaspor-Eskişehir karşılaşmasında konuk takımın taraftarlarının stada alınmayacağını duyurdu.
TFF 3. Lig 1. Grup 32. hafta maçı için yapılan İl Spor Güvenlik Toplantısında alınan kararda, "7 Mayıs 2023 pazar günü oynanacak olan Belediye Kütahyaspor-Eskişehirspor müsabakasına İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı sonucu alınan kararla Eskişehirspor taraftarı stada alınmayacak" denildi.
Eskişehirspor ile oynanacak zorlu maç öncesinde idmana giden Kütahya Valisi Ali Çelik, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak bugünkü idmanı ziyaret ederek takıma moral verdi.
Vali Çelik ve Milletvekili Erbaş takıma toplamda 300 binTL’lik prim sözü verdi. İdmanda konuşan Vali Ali Çelik, 3 maç için 150 bin TL milletvekili Erbaş ise 150 bin TL prim vereceklerini açıkladı.
Ayrıca Milletvekili Erbaş takımın şampiyon olması halinde tüm takımı tatile götüreceğini açıkladı.


Spor 3.05.2023 00:16:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

2

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

3

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

4

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

5

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

6

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı

8

TT Ventures girişim hızlandırma programı PİLOT'un 14. dönem başvuruları başladı

9

NetWork kış sezonu için kürk dokulu dış giyim seçkisini tanıttı

10

Türkiye Açık Para Golf Turnuvası, Antalya'da başladı