Belediye Kütahyaspor-Eskişehir maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak

Belediye Kütahyaspor-Eskişehir maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak

Belediye Kütahyaspor-Eskişehir maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak

Kütahya İl Spor Güvenlik Kurulu, pazar günü oynanacak olan Belediye Kütahyaspor-Eskişehir karşılaşmasında konuk takımın taraftarlarının stada alınmayacağını duyurdu.
TFF 3. Lig 1. Grup 32. hafta maçı için yapılan İl Spor Güvenlik Toplantısında alınan kararda, "7 Mayıs 2023 pazar günü oynanacak olan Belediye Kütahyaspor-Eskişehirspor müsabakasına İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı sonucu alınan kararla Eskişehirspor taraftarı stada alınmayacak" denildi.
Eskişehirspor ile oynanacak zorlu maç öncesinde idmana giden Kütahya Valisi Ali Çelik, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak bugünkü idmanı ziyaret ederek takıma moral verdi.
Vali Çelik ve Milletvekili Erbaş takıma toplamda 300 binTL’lik prim sözü verdi. İdmanda konuşan Vali Ali Çelik, 3 maç için 150 bin TL milletvekili Erbaş ise 150 bin TL prim vereceklerini açıkladı.
Ayrıca Milletvekili Erbaş takımın şampiyon olması halinde tüm takımı tatile götüreceğini açıkladı.


Spor 3.05.2023 00:16:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

2

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

3

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

4

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

5

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

6

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

7

Adana'da otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

8

Antalya'da sahilde erkek cesedi bulundu

9

Mersin'de üniversiteler arasında akademik işbirlikleri ele alındı

10

Cookshop Markalar Topluluğu'nda üst düzey atama