Belediyeden bir indirim anlaşması daha

Belediyeden bir indirim anlaşması daha

Belediyeden bir indirim anlaşması daha

Kütahya Belediyesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında İkamet Kart sahibi üniversite öğrencileri ve belediye çalışanlarını kapsayan indirim protokolünü imzaladı.
Anlaşma gereği, İkamet Kart sahibi üniversite öğrencileri ve belediye çalışanları ile birinci dereceden yakınları yüzde 20 indirimle tedavi olabilecekler. Yapılan protokol ile röntgen çekimleri ve ilk muayene ücretsiz, implant, protetik ve estetik diş tedavileri yüzde 20, genel dental tedaviler yüzde 20, beyazlatma ve botoks tedavileri yüzde 20 ve ortodontik tedavilerde yüzde 10 indirim uygulanacak.
Klinik 43 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ne ilgileri için teşekkür eden Başkanı Işık, üniversite öğrencileri ile çalışma arkadaşlarının hayatlarını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.


Güncel 13.01.2023 11:05:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede kadın, terzilik yaparak engelli babası, oğlu ve 3 kardeşine bakıyor

4

Yemeksepeti'nden GSYH'ye 3 milyar avroyu aşan katkı

5

Isparta'da geri dönüşüm atölyesinde ürün sayısı 10 bini aştı

6

Mersin'in beyaza bürünen Sertavul Yaylası tatildeki çocukları ağırlıyor

7

TARSİM'den Antalya'da su baskınından etkilenen seralara ziyaret

8

Sigorta sektörü bu yıl 10 stratejik başlığa odaklanacak

9

SunExpress ocakta dört yeni Boeing 737-8 uçağını teslim aldı

10

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu: