Belediyeden kar kütlesi ve sarkıt uyarısı

Belediyeden kar kütlesi ve sarkıt uyarısı

Belediyeden kar kütlesi ve sarkıt uyarısı

Zonguldak’ın Ereğli ilçe belediyesi, çatılarda oluşan kar kütlesi ve sarkıtlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.
Kdz. Ereğli Belediyesi, kenti etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava koşullarına bağlı olarak çatılarda oluşan kar kütlesi ve sarkıtlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.
Yoğun kar yağışı sonrası çatılarda 50 cm. üzerinde kar birikmesi, soğuk havayla birlikte sarkıtların oluşması yayalar için tehlike oluşturuyor. Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından vatandaşlar anons sistemiyle dikkatli olunması konusunda uyarıldı.
Zabıta ekipleri ayrıca, yürüme güzergahlarında kar kütlesi ve sarkıt düşme tehlikesi oluşturan yerlere şerit çekerek bölgeyi güvenlik altına alma çalışmalarına başladı. Çökme tehlikesi bulunan sundurmalar da şeritle işaretleniyor. İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de çatılardaki tehlikeye karşı temizlik çalışmalarına başladı.


Güncel 20.01.2021 16:31:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'in Akdeniz ilçesinde atıklar belediye ekiplerince toplandı

2

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı

3

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Sergei Butckikh'den tatbikat değerlendirmesi:

4

DeFacto ve Karaca yılbaşı koleksiyonu için bir araya geldi

5

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

6

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

7

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

8

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

9

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

10

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi